Felhasználási feltételek FOGLALÁS, FIZETÉS
Amint értesít minket foglalási szándékáról, egy foglalásösszesítő e-mailt küldünk Önnek, hogy megerősítse az árat, az üdülés dátumát, valamint az ingatlanra és a foglalásra vonatkozó egyéb fontos részleteket. A fizetési, lemondási és a check in / check out fizetési feltételekkel együtt elküldjük Önnek a feltételeket. Áraink EUR-ban vannak megadva. Ha forintban kíván fizetni, akkor a fizetendő összeg euróban kerül átváltásra a fizetési határidőn belül érvényes átváltási árfolyamon. A jelenlegi árfolyamokért látogasson el a www.mnb.hu  weboldalra . A foglalás megerősítéséhez 50% előleget kell fizetni banki átutalással (az utalás díja nem terhelheti a bérbeadót) vagy készpénzben a bérbeadónak. Miután az előleget az ingatlan tulajdonosa megkapta, a foglalás megerősítést nyer, és a foglalás megerősítést kap a Foglalási visszaigazolás / Voucher e-mailben, és a szerződés kötelező érvényű. A  fennmaradó bérleti díj 50%-a és az óvadék készpénzben esedékes.
A BÉRLŐ LEMONDÁSA Ha az érkezés előtt legalább hat héttel vagy annál többel megszünteti a foglalását, visszaadjuk a befizetésed 80% -át, az érkezés előtt 4 és 6 héttel visszaadjuk a befizetés 50% -át, és ha négy héten belül lemondja a foglalást, nem tudjuk visszafizetni a letétet, mert az esélyünk, hogy új bérlőt keresünk az ingatlanba ugyanabban az időszakban, lényegesen alacsonyabb lesz. Ha meg szeretné változtatni az érkezés dátumát, miután kifizetett egy előleget a foglalás megerősítésére, mindent megteszünk, hogy elférjenek, azonban ha az ingatlan nem lesz elérhető az új időszakra, akkor a változást a következőképpen kell kezelnünk: lemondás.
A BÉRBEADÓ LEMONDÁSA Abban az esetben, ha a bérbeadó nem tudja fogadni Önt az eredetileg fenntartott tulajdonban, fenntartjuk a jogot, hogy az alábbi opciókat kínálja Önnek: Ugyanolyan vagy magasabb értékű csereeszközöket kínálunk. Ha az általunk kínált ingatlan nagyobb értéket képvisel, akkor Önnek meg kell fizetnie a különbséget, vagy ha elfogadhatatlan, visszafizetjük a kifizetett összeg 100% -át a lemondás időpontjáig, ha ezt kérte . Ha az egyetlen rendelkezésre álló ingatlan kisebb és alacsonyabb árú , akkor eldöntheti, hogy elfogadja, és visszaadjuk az árkülönbözetet a foglalás eredeti összegéből, vagy, ha elfogadhatatlan, akkor visszafizetjük Önnek 100% -át. ha azt kérte, a befizetés napjáig kifizetett összeget. Ha a megadott időpontokig nem áll rendelkezésre ingatlan, akkor lemondjuk a foglalását, és visszafizetjük az átutalás 100% -át a törlés napjától számított 5 napon belül. BEJELENTKEZÉS ÉS KIJELENTKEZÉS
Bejelentkezési idő 16:30 óra.  Ha nem távozik korábbi vendég az érkezés napján akkor a rugalmasság miatt ellenőrizze ezt időben a képviselővel vagy a tulajdonossal. 
Azonban, ha egy másik vendég ugyanazon a napon távozik az ingatlanból, akkor a bejelentkezési idő 16:30-17:00 óra lesz. Ez megadja nekünk a tisztítóinknak az időt, hogy teljesen felkészítsék a lakást az egyik fél távozása és a másik érkezése között. Ha az ingatlan 16:30 óráig nem érhető el, képviselőnk találkozhat Önnel a helyszínen, és gondoskodik arról, hogy a csomagjait 16:30 órától elhelyezhesse az átvételi időpontig.
A kijelentkezési idő 10:00-10:30 óra. 
Ha az indulás időpontjában nem érkezik új vendég, rugalmas kiléptetési időpontot lehet kérni a képviselőnktől ill. tulajdonostól. 
Ha azonban egy új vendég érkezik ugyanazon a napon, akkor 10:30 óráig el kell hagynia az ingatlant.  Korai és késői be-és kijelentkezés
Kérjük, vegye figyelembe,hogy Önt 16:30 órai érkezéssel várják, ha túl korán érkezik 16:30 óra előtt vagy 17:00 óra után, akkor nem lesz,  aki fogadja, kivéve akkor, ha időben értesíti pontos érkezés idejéről a tulajdonost illetve a képviselőjét. Kijelentkezés 10.30 óra, ha Ön nem tud kijelentkezni 10.30 óráig, abban az esetben 30 € kell készpénzben kifizetnie. A lakások bármelyik helyiségében tilos a dohányzás, ezért kérjük Önt és látogatóit, hogy ne dohányozzanak a nyaralóban! Köszönjük az együttműködést!
Kaució!
Kauciót illetve letéti díjat minden vendégtől kérni fogunk. A kauciót elutazáskor a szálláshely tulajdonosa téríti vissza, amennyiben nem történt károkozás. Kár okozás esetén a Vendég a tulajdonossal egyezik meg a kaucióból történő levonás összegéről. A Vendég a szálláshelyen okozott kárt köteles megtéríteni!